We partner up with those sharing the same values as us, when it comes to commitment, performance and sustainability.

packaging

Voor de face care range gaat DHIST’L prat op airless dispensers (pompjes) – niet alleen handig, maar ook safe, duurzaam en volledig recycleerbaar.

 

-Handig

Je mag nog een handige harry zijn, tubes doseren en potten trotseren is mogelijks niet aan jou besteed. Met een pompje kan je makkelijker doseren.

 

-Safe/efficiënt

We gebruiken geen potjes of transparante verpakkingen omdat de meest essentiële ingrediënten hun werkzaamheid verliezen bij blootstelling aan lucht en licht. Producten in airless verpakkingen blijven door de hand ook langer houdbaar.

 

Recycleerbaar

Onze verpakkingen zijn volledig recycleerbaar. In België kan je ze in de blauwe zak kwijt. Dan worden ze opgehaald (green dot logo), gesorteerd en effectief helemaal gerecycleerd tot (gerecycleerd) plastiek, en dragen we samen bij tot een circulaire economie.

Meer weten:

-link fost

-link definitie recycleerbaar

 

Gerecycleerd materiaal.

Onze verpakkingen bestaan reeds uit 34% gerecycleerd materiaal. Dat betekent dat we minder beroep moeten doen op nieuwe grondstoffen om de verpakkingen te produceren.

 

Ocean Waste Plastic (OWP)

Onze airless dispensers zijn Ocean Waste Plastic. Dit betekent dat we aan de hand van onze verpakkingen samenwerken met een (gecertificeerde) organisatie die het equivalent van het gerecycleerde materiaal uit rivieren en oceanen haalt. Wist je dat 1 50ml flesje 1,2 plastic zakken vertegenwoordigd die uit de oceaan gevist wordt? Tot wat DHIST’L smeren niet allemaal leiden kan😉. Meer over dit initiatief: website/link

 

 

 

Loading store locator from Stockist store locator...

Interested in joining a DHIST'L partnership? Connect with us and join the wave!